MEHMET HULUSİ KARLIDAĞ - Okul Müdürü

1980 yılında Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde doğdu.İlk, orta ve lise öğrenimini Sivrice´de tamamladı.2000-2004 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinden mezun oldu. 2005 yılında  Bitlis ilinin Tatvan ilçesinde sözleşmeli öğretmen olarak göreve başlayıp 1 yıl sonra Elazığ Karakoçan ilçesine bağlı YBO´ya atandı. Karakoçan Cengiz Topel Ortaokulunda 2011-2016 yılları arasında Müdür Yardımcılığı görevini yapmış olup 2016 yılının Eylül ayından 2021 yılının Haziran ayına kadar Okul Müdürü olarak Fatih Ortaokulunda görev yapmıştır.24 Haziran 2021 tarihinden itibaren İstiklal Ortaokulu´nda göreve başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.