Mrt

Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim ve kalbiselim, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum ) Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine İlimiz Vaiz'lerinden Ediz Erşen tarafından Vatanseverlik konulu konferans verildi. Konferansta öğrencilerin milli ve manevi duygularının gelişmesi, vatanseverlik bilinci ve gündemimizde olan Filistin meseleleri hakkında bilgi verildi. Katılımlarından dolayı İlimiz Vaiz'lerinden Ediz Erşen'e ve görevli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan 11Ayın Sultanı Ya Şehr-i Ramazan Hoşgeldin! Ruhlаrımız huzur bulsun, sоfrаlаrımız аnlаm dоlsun, Ramazan аyımız mübarek olsun.

Hayırlı Ramazanlar...

Şbt

Ortaokullar arası bilek güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Aleyna Selçik 40 kg’da sağ ve sol kolda ilimiz birincisi olarak altın madalya kazanmıştır. Okulumuz öğrencilerinden Sadullah Akdoğan 45 kg’da sol kolda ilimiz ikincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır. Okulumuz öğrencilerinden Elif Su Doğan 50 kg’da sol kolda 3., Zeynep er 35 kg sağ ve sol kolda 3., Zeynep Sude hacan +65 kg sol kol ve sağ kol 3. olarak bronz madalya kazanmışlardır. Okulumuz madalya kazanan öğrencilerini ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdullah Barış’ı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri dönem sonu etkinlikleri ve liseleri tanıma kapsamında ilimiz Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. LGS hazırlık sürecinde bulunan öğrenciler için motivasyon ve hedef belirleme amacıyla yapılan bu gezi sayesinde öğrencilerimiz bölgemiz öğrencileri tarafından tercih edilen lisemiz hakkında hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimize gezi sonrasında öğlen yemeği ikramında bulunuldu.

Ziyaret esnasında Liselerini, okulumuz öğrencilerine okullarını tanıtan Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri ile emeği geçen okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ock

19 Ocak'ta biten 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminde, Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından ilk kez bu yıl karne öncesi tüm okullarda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri düzenlendi. Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in talimatıyla yarıyıl tatilinden önceki son haftada; öğrencilerin sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi ve keyifli, öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla okullarımızda etkinlikler gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığımızca okullarımıza gönderilen faaliyet planı ve etkinliklerle; öğrencilerin dil becerilerini ve hitabet yeteneklerini geliştirmesi, yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yaşaması, keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmeleri hedeflendi.

Sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılımın teşvik edildiği dönem sonu faaliyet haftasında oyunlardan bilgi yarışmalarına, kağıt katlama sanatından yetenek yarışmalarına, okul gezisinden sportif yarışmalara okul içi ve okul dışı çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz, hem stres attı hem de yeni bilgiler öğrenerek ufuklarını genişlettiler.

Öğrencilerimize iyi tatiller diler, etkinliklerimizde görev alan öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Öğretmenin toplumdaki yerini ve önemini belirtmek, saygınlığını artırmak, öğretmenler arasında sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım günü, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Bizler de okul idaresi olarak bu anlamlı günde, öğretmenlerimizin bu özel gününü kutlamak maksadıyla okulumuz öğretmenler odasında bir araya geldik. Yaptığımız etkinlik Okul Müdürümüz M. Hulusi Karlıdağ'ın günün önemini bildiren konuşmasının ardından pasta kesimi ve tatlı ikramı ile devam etti. Öğretmenlerimize çeşitli ikramlarda bulunan Elazığ Belediyesi'ne, Eğitim-Bir Sen Elazığ Temsilciliği'ne ve Türk Eğitim Sen Elazığ Temsilciliği'ne teşekkür eder, başta Şehit Öğretmenlerimiz Aybüke ve Necmettin öğretmen olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas