İstiklal Ortaokulu

SANAYİ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO 77 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
VİZYONUMUZ Vizyon; Ne olmak istiyoruz sorusunun cevabıdır. İdeallerimiz hatta ulaşacağımızı asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. Vizyon yolumuzu belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki: Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
Misyon
MİSYONUMUZ Okulumuzun misyonu: Misyon bir okulun. Neden varız? Sorusunun cevabıdır. İlkelerimiz: bizi öğrencilerimizi velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönlendirir. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Şehir merkezinden halk otobüsleri veya minibüsle okulumuza gelebilirsiniz.
Rüstem Paşa Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi No:77 İÇ KAPI No:0 Merkez/ELAZIĞ
Elazığ Merkez