Belirli Gün Ve Haftalar

Nis

Ara

Okulumuzda Yerli Malları Haftası kapsamında sınıf etkinlikleri yapıldı.

Ara

Kas

24 Kasım 'da Okul Müdürümüz M.Hulusi Karlıdağ başkanlığında Öğretmenler Günü kutlama etkinliği yapıldı.

Öğretmenler Odasındaki etkinliğe  okulumuz  Baş öğretmenleri ve Uzman öğretmenleri katıldılar.Cumhuriyet yüzyılında ;başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü saygı ile kutluyoruz.

Kas

Bugün 10 Kasım...İstiklal Ortaokulu büyük bir sevgi ve özlemle10 Kasım Atatürk Haftasını andılar.Tüm sınıflar saygı duruşunun ardında İstiklal Marşı okudular.Ardından Seçilmiş şiirler okudular.7-B sınıfı öğrencilerinin yaptıkları Oditoryum etkinlikleri ile yeteneklerini gösterdiler.

Ekm

2. dersin sonunda 09:55 de AFETE HAZIRLIK TATBİKATI  yapılacaktır.

1.Sren Sesi ile; Çök-Kapan-Tutun hareketi gerçekleşecek.

2.Sren Sesi ile; Öğrenciler, öğretmenleri eşiğinde sınıftan çıkarılıp,çabuk adımlarla  okul bahçesine çıkıp , sınıf arkadaşları ile bir arada toplanacaklar. Sonraki derse kadar tenefüs saatinde kalacaklar.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve personel ile Deprem Hazırlık Tatbikatı yapıldı.Öğrencilerimiz Çök-Kapan-Tutun pozizyonunu aldıktan sonra ,okulca bahçede toplandılar.