ArşivEtkinlik 2021-2022

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti sebebiyle tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü okul yönetimi olarak kutladık ve günün anısına üzerinde okulumuzun ve öğretmenlerimizin ismi yazan bir kupa hediye ettik. Ayrıca bu özel gün münasebeti sebebiyle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına öğretmen arkadaşlarımız ile öğlen yemeğinde bir araya geldik. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü saygı ile kutluyoruz. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren değerli öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun...

Eyl

Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünce Okulumuz öğrencileriyle Urfa Gezisi yapildi.